Livet

Rooftop-yoga mitt i Stockholm

31 maj 2018

NAMASTE, eller vad man säger på yogaspråk. På värmeböljans kulmen bjöd ett av mina favoritträningsmärken Lululemon in till rooftop yoga mitt i centrala Stockholm. Jag vet inte om det är medvetet av bloggkollega Ida Warg att visa upp sin fenomenala ring, men här fotobombar hon ofrivilligt min spegelbild.

Supergoda tilltugg var framplockade tillsammans med en massa dryck. Termometern stod på 29 grader, och det blev snarare bikramyoga. Själv har jag inte allt för många timmars yogande i bagaget, men är ju en rörlig typ som uppskattar ett gott huvudstående. Jag tog med mig likasinnade Josefine!

Inte den värsta timmen i livet precis! Både Josefine och jag slogs av hur stela bröstryggar vi hade. Redan i första momentet, som ni ser här nedanför, knakade det friskt av att sitta still och ta stora andetag. Något man borde göra oftare, tydligen.

Sedan hände det! Efter krigar-, barn- och trädposer fick vi äntligen stå på huvudet.

Och kolla bara, vilket glatt gäng! Tack Lululemon för en avkopplande timme på ett av Stockholms kanske charmigaste takterrasser!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.