Jobb

? RÖSTA PÅ MIG I KRISTALLEN 2018 ?

11 augusti 2018

INTERNET-KOMPISAR! Nu är det dags att rösta fram de bästa programmen och personligheterna inom svensk tv – OCH NI KAN RÖSTA PÅ MIG!? Förra året var det era ettriga fingrar som kryssade i mitt namn flest gånger under kategorin ”årets sportprofil”, och då satt jag oerhört nervös som en av de fyra nominerade på Kristallengalan.

I år är sportkategorin ett minne blott, och istället kan ni rösta på mig i kategorin ”årets kvinnliga programledare” för Kanal 5:s räkning!

isabel-boltenstern-kristallen

Eftersom man kan rösta obegränsat antal gånger förlitar jag mig på att ni alla dunkar in ett par tusen röster var, så kanske en kan besegra Bianca Ingrosso. Omröstningen stänger imorgon, så jag ger er (och mig själv) riktigt risiga förutsättningar här.

Om du tycker att jag tillför något i rutan, är en frisk fläkt i tv-Sverige och kommer med nyskapande idéer – RÖSTA!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.