Video

Saker jag gillar A-Ö

2 mars 2020

Den senaste timmen har jag kollat igenom mina gamla Youtube-klipp från 2012-2017. Skämskudden har varit framme, men jag har också SKRATTAT HÖGT åt mina egna skämt? Jag var så jäkla mycket roligare förr? Innan man behövde bli vuxen och sånt där.

Anledningen att jag kollar tillbaka är för att jag funderat på att göra småklipp igen, men schhh… säg inte till någon. Har fortfarande inte bestämt mig eftersom det dels tar en faslig massa tid, men också för att det känns som om jag tappat stinget. OBS, säger inte detta som barn på förskolan som bara ”kolla min fula teckning” så att andra skulle säga ”nej den är såååå fin”, utan undrar GENUINT om det skulle bli bra nu när man snart fyller 29 och… Fast kanske är det precis detta jag behöver? Ha lite kul igen? TRAMSA lite? Oh well, ni hör ju ambivalensen…

Några favoriter är när Alex skulle sminka mig, 10 saker jag lärt av min utmattning och… när jag såg klippet där jag listar mina favoritsaker från A-Ö kände jag först:

WOW, det här borde jag göra igen, vilken härlig idé!

Men efter att ha sett klippet tänkte jag istället:

WOW, det här ska jag dunka upp på bloggen tre år senare för jag har inte ändrat åsikt om NÅGOT!

Without further due kommer här 6 minuter trip down memory lane. Vill också passa på att tacka mitt hår för dess fantastiska insats just denna dag:

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Malin 2 mars 2020 at 16:42

  Jaa, gör mer youtube! Youtube behöver personer som dig!

 • Reply Karin 2 mars 2020 at 19:28

  Saknar dig på YouTube. Det var faktiskt där jag hittade dig. Minns så väl videon ”20 kommentarer tjejer får höra i hockeysammanhang” och ibland när jag ser ditt namn tänker jag fortfarande på den Iron Maiden tröjan du hade på dig där. Eller när du tipsade om ägg som en favorit.

  • Reply Isabel Boltenstern 3 mars 2020 at 08:44

   WOW, vilket minne du har! Det sjuka är att jag igår rensade bland kläder i förrådet och hittade JUST DEN Iron Maiden-tröjan! Och nu nämner du den? Vilken timing!

 • Reply Sofia 3 mars 2020 at 05:58

  Det var (är) humor blandat med allvar på din humor, sådant gillas!
  Jag hade gärna sett ett nytt avsnitt av påspyssel, de är så roliga! ?

  • Reply Sofia 3 mars 2020 at 05:59

   På din kanal ska det givetvis stå!!! Har tydligen inte vaknat helt ännu. ?

   • Reply Isabel Boltenstern 3 mars 2020 at 08:43

    Hahaha, jag kan också kolla om påskpyssel HUR många gånger som helst! Gillar också blandningen humor med allvar – kanske borde ta mig en ordentlig funderare på det här!

 • Reply Ida 3 mars 2020 at 17:45

  Du blir inte för gammal Isabel. Jag har väntat länge på nya klipp på youtube. Älskar dina lite på gränsen till torra pappaskämt. Det hade varit fantastiskt kul om du började igen!

 • Reply Wenche 4 mars 2020 at 07:17

  jaaaaaa! Alla älskar dina klipp lika mycket som att jag går före wasabi!

 • Reply Linda 10 mars 2020 at 09:03

  Jaaaaa, Youtube behöver Isabel. Vi behöver Isabel på Youtube!
  Snälla snälla snälla! (no press att prestera).
  Om du påskpysslar eller kokar kaffe så är jag nöjd :)
  Heja heja!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.