Listor

Saker jag gillar / v 21

27 maj 2018

att jag med start NU återupptagit en gammal listfavorit här på bloggen  korsord på balkongen Britas raka rör från Mauretanien och hur vi alla kan hjälpa till vädret de senaste 15 dagarna när folk avbokar skapar fritid åt mig att en ”ung” gala som Guldtuben fullkomligt utklassade alla andra galor jag varit på  Molly Sandéns röst fix-och-don-söndagar Therese Lindgrens video om iPhone-hacks som jag blev helt mind blown av golf blogginlägget om Barcelona som kommer upp imorgon som jag blev överdrivet nöjd med träningsvärk hur många duktiga, starka och inspirerande tjejer som tränar på SATS regeringsgatan vitamin well free spirit (kan inte sluta) citybikes som underlättar livet att ni kommer få en sån här lista varje söndag framöver!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.