Listor

Saker jag gillar / v.23

10 juni 2018

att jag i skrivande stund har en 13-veckors hundvalp i min famn! jordgubbar, som jag egentligen inte är ett jättefan av, smakar gudomligt? löjromspizza löprunda med Ida och Robin som bjöd på får, vallhundar och rådjurskid 9 timmars sömn känslan av att jag skriver en bok (även om jag inte kommit så långt än) Umeå er respons på inlägget om att utbrändhet blivit en trend att den där söta hundvalpen i min famn nu somnat och puffar små andningar på min arm isabel-boltenstern-igor-nocco korsordstidningar kaffe, mjölk och isbitar att åka bil genom Sverige parmesanchips sommarfesten med karnivaltema som Nocco anordnade i lördags Nocco Carnival på tal om det när folk man följt på Instagram i flera år kommer fram och presenterar sig, och det känns som att man känt varandra hur länge som helst golf såklart Under Armours sport-BHar körsbär (i måttliga mängder) hur länge man kan sitta i en oskön position för att inte väcka en sovande valp

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.