Listor

Saker jag gillar / v.24

18 juni 2018

att fotbolls-VM är igång sitta-inne-väder när de två sakerna jag precis nämnde infaller samtidigt linschips telefonsamtal som avslutas med ”men jag ringer upp så fort jag kan, detta är för intressant för att sluta prata om” att jag ska åka till Thailand på torsdag! er respons på blogginlägget om kvinnans projektledarroll i hemmet plackers tandstickor  kylskåpskallt kranvatten handskrivna lappar med fina budskap när man är så bra vän med någon att kan sitta i samma rum och tycka att tystnaden är skön istället för pinsam åskoväder  träningsvärk i magen att bestämma sig för något och känna sig tillfreds när man äntligen bestämmer sig för att slänga en blomma som varit cranky hur länge som helst

isabel-boltenstern-blogg-16+

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.