Listor

Saker jag gillar / v.25

27 juni 2018

att spela in podd om utbrändhet och känna att 45 inspelningsminuter gick för snabbt oförberedd uppgradering på flyget  att hamna i en brokig skara och tycka om alla så fasansfullt mycket från start perfekt mogen mango Joanna Swica  att jag ställde upp i en löptävling trots att jag senast i december sa att ”jag hatar löpning”   misstänker att jag nämnt det tidigare men: resorb när jag höll Edda första gången och hon somnade på mig (vilket jag ser som ett gott betyg) Gayngs – The Gaudy Side of Town att jag trots en socialt maxad vecka inte känner av utmattningen   mitt bästisskap med Api (som jag inte skulle byta bort mot alla Finska Pinnar i världen)  iskallt kranvatten efter att man varit utomlands  uppvärmningslöpningen i en park i centrala Bangkok där lokalbefolkningen körde bänkpress med hinkar som vikter  att sova i ett AC-svalt rum när man är så fenomenalt trött

isabel-boltenstern-thailand

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.