Listor

Saker jag gillar / v.26

1 juli 2018

livet som stort Malin Ewerlöfs relationsskola samtidigt som hon snörde ihop en green curry på en gasolspis vid Sukhothais flygplats  hudens reparationskraft i 94% luftfuktighet Manne Forssbergs kvickhet, omtänksamhet och humor att vara på resande fot med andra som gillar att fota podden della sport som gör att jag måste kväva mitt skratt i kollektivtrafiken extremt perfekt uppradade lergods, tydligen thailändsk gurka som är extremt krispig och helt osladdrig när Jenny tyckte tvålen löddrade lite dåligt innan hon insåg att den var inlindad i gladpack att cykla senaste dygnets instastories om jag ska klippa lugg eller inte John Mayer – Emoji of a Wave hur Max tips om att inte stressa gjorde att jag plötsligt gick 7,5 meter på händer dubbeldejt med svärföräldrarna att jag snart fyller 27 men ändå är småpirrig vid tanken på att fylla år att gilla sin vardag så mycket att det alltid är skönt att komma hem

isabel-boltenstern-marbella-02416+

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.