Listor

Saker jag ska göra på min ledighet

6 februari 2017

Efter att ha startat 2017 med jobb, och inte så mycket annat, är det nu dags för ledighet! Här kommer en liten reminder för mig själv vad jag ska hitta på de kommande tio dagarna.

Köpa växter
Jag har fått dille på grönt och ska åka på växtjakt med min vän Johanna. Grönskelistan är lång, men siktar in mig på en fiolfikus, några kaktusar och en Monstera. Extra bonuspoäng till mig om jag springer på en Calathea Orbifolia, som kommer på bild här:


(Bildcredd: homesick.nu)

Åka till Skåne
Jag minns knappt när jag var hemma senast, men gissningsvis i september. Det ska bli ljuvligt att åka hem till föräldrarna och bli ompysslad.

Träna med Wenche
Min kära vän Wenche [Venn-ke] skulle egentligen komma hit till helgen, men en halsfluss verkar kommit emellan. Istället får jag passa på att asa hennes penicilinfyllda kropp till boxen i Malmö veckan efter. Well, ni minns ju hur det gick senast vi tränade ihop…

Klippa mig
Eftersom jag vägrar fixa håret hos någon annan än Jenny på Hairdresser on Fire i Helsingborg har det blivit ner-till-stjärten-långt. Klipptid är bokad och jag har nog ALDRIG haft så slitna toppar som nu.

Sova utan att ställa klockan
Efter fyra veckors mästerskap ska det bli LJUVLIGT att få sova ut. Imorgon ställer jag inte klockan på ett skvatt! *känner mig rebellisk*

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Henric 7 februari 2017 at 13:03

    Hej! Vad blir ditt nästa uppdrag??
    Mvh Henric

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.