Kläder och smink

Schyssta solkrämer som inte ger finnar ☀️

2 juni 2019

Det senaste året har jag blivit solskyddsfaktorns främsta förespråkare. Hade jag fått en tjuga för varje gång jag tjatat på nära och kära att smörja sig hade förtidspensionen närmat sig med stormsteg. Känner mig som en stolt fågelmamma när mina vänner skickar bilder på att smörjer sina små anleten!

Efter blogginlägget om SPF:ens viktighet testade jag mig igenom solskyddens enorma djungel i jakt på något mer skonsamt mot huden. Tidigare år har jag nämligen fått finnar av igentäppande solkrämer som ligger som en klistrig hinna på huden – men icke nu längre! Tack vare två favoriter jag nu tänkte påminna er om!

isabel-boltenstern-solskydd-spf

Bonnie and Clyde, Piff och Puff, Alex och Sigge – släng er i väggen! Här har vi min favoritduo alla (soliga) dagar i veckan. Till ansiktet kör jag Cicamed spf protection booster med solskyddsfaktor 30, och till kroppen Evy’s mousse med 20. Tillåt mig berätta mer:

isabel-boltenstern-solskydd-cicamed

CICAMED SPF PROTECTION BOOSTER 30

Denna storfavorit känns precis som en ansiktskräm – den går snabbt in i huden, återfuktar och  luktar gudomligt. Att den dessutom levererar spf 30, utan att kännas som en fet solkräm, ger extra plus i min bok. Jag tar 1-2 pump av den lilla flaskan på morgonen, och fyller sedan på med jämna mellanrum under dagen. Den är ganska dyr, men för en person som haft strulig hud de senaste åren är det värt varenda krona. Finns att köpa här.

isabel-boltenstern-solskydd-evy

Evy SPF 20 

De senaste tre åren har jag kört Evy på kroppen – både spf 10, 20 och 30! Jag har varit upp-över-öronen-förtjust i mousseformen som blir en lättviktare på huden, och precis som tidigare nämnd spf tränger denna in snabbt utan att klibba. Det finns få saker som är så enerverande som klistrig instängdhetskänsla, men denna trotjänare funkar finfint under kläder direkt efter applicering. Jag kör ganska rikligt med mousse över hela kroppen! Finns att köpa här till 20% rabatt – så kör i vind! Er hud kan tacka mig senare.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.