månadslistor

SEPTEMBER: Kristall, resa och ny kamera

30 september 2018

isabel-boltenstern-september

MÅNADENS HÖJDPUNKT:
Att vi vann pris för bästa sportproduktion på Kristallengalan! Det var så himla mäktigt att få gå upp på Cirkus scen och ta emot pris av självaste Sarah Sjöström – och att få en klapp på axeln för det enorma lagarbetet bakom sändningarna från Pyeongchang.

Min blommiga långklänning hittar ni HÄR!

isabel-boltenstern-kristallen-kristallengalan-2018

MÅNADENS BOTTENNAPP:
Den här månaden har jag varit lite moloken. Inte att saker är dåliga, men allt känns lite… blaha. Segt. Cylindrarna går inte igång. Allt är lite tråkigt. Jag vill inte göra någonting samtidigt som det kliar i kroppen av att jag vill starta upp 3093 olika projekt. Varje höst, samma förbannade känsla, va?

MÅNADENS RESA:
Vi åkte till Cypern för att Alexander hade kvalat vidare till crossfit-tävlingen Aphrodite Games! Inte nog med det: mina svärföräldrar följde med, plus att min bästis från 2:a klass Wenche också tävlade. Tror det var 10 svenska tjejer med, vilket bidrog till ökat kvalitetshäng mellan eventen!

isabel-boltenstern-cypern-02690+

MÅNADENS KÖP:
Min nya ÄLSKADE kamera som jag funderat på så extremt länge – och nu äntligen unnade mig! Det blev en Sony A7III plus ett nytt objektiv som gjort mig extremt positivt överraskad: Tamron 28-75/2,8 Di III RXD. Jäkla svårmemorerat objektivsnamn, får man väl säga. I veckan som kommer tänkte jag skriva ett längre inlägg om de nya prylarna!

isabel-boltenstern-cypern-2-3+

 MÅNADENS LÄRDOM:
När man inte forcerar skallen kommer ofta inspirationen tillbaka. Backa tre steg, lyft blicken och gör något annat istället för att traggla.

MÅNADENS POPULÄRASTE INLÄGG:
1. 8 saker du inte behöver göra i höst
2. Den ultimata guiden till dig som toastmaster/toastmadame
3. 10 anledningar att hata Crossfit

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.