Kläder och smink

Serumet som ska rädda mitt ansikte

29 april 2018

Ni som följt bloggen ett tag vet att min hud kommit och gått i kvalité under de senaste åren. Det hela började med att jag fick stora knutor under huden, som trampminor under tredje hudlagret, som gjorde så förbannat ont att jag stundtals inte kunde röra ansiktet. Jag testade allt, gick till hudvårdspersoner som bara pratade om fukt, fukt och ännu mera fukt.

Efter att ha gjort slut på en 1000-kronorstub på ingen tid alls bestämde jag mig igår för att investera i något billigare, nämligen den här:

isabel-boltenstern-lumene-9212+

Lumene Arctic Dew Quenching Aqua Serum! Får skrivkramp av att bara anteckna det långa namnet. Den kostade 175 spänn på Åhlénsrean! Sedan tidigare har jag ju utsett den fantastiska ansiktsmisten från just Lumene som en av mina bästa vårprylar, PLUS en foundation från samma märke på inrådan från min beautyguru Pretty Scientific. Om ni inte läser hennes blogg har ni sannerligen missat något – hon är förbaskat rolig. Nu var det många länkar i den här kringhistorien, så åter till nya fuktbomben:

isabel-boltenstern-lumene-9204+

Enligt hudexperterna behöver jag alltså mer fukt, så nu j-ä-k-l-a-r ska det fuktas. Lumene-serumet spritsas ut med pipett och jag älskar det eftersom jag känner mig som en högutbildad laboratorieforskare vid applicering. 175 spänn för att spä på min hybris? Gärna.

Nu är jag inne på dag tre och har applicerat rikligt morgon och kväll innan min vanliga ansiktskräm. Det KAN vara en klassisk placeboeffekt på hjärnan, men jag tycker mig se att mina knottror i pannan är borta? Jag har heller inte fått några nya blemmor sedan starten vilket såhär i menstider är tämligen förvånande.

isabel-boltenstern-lumene-9206+

Så när flaskan börjar närma sig sitt slut får jag komma med en fullfjädrad recension. Nu ska jag bara hitta något som hjälper mig få bort alla mörka fläckar och ärrbildningar jag fått av tidigare finnar… Att man aldrig får lite ro.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Linda 29 april 2018 at 12:12

  Om du önskar ett ännu mindre flådigt tips är denna:
  https://www.kronansapotek.se/Kronans-Apotek-Kronans-Fuktserum-/p/769625
  helt fantastisk. Tips Tips! Bästa jag upplevt
  Kram

 • Reply Sofia 29 april 2018 at 21:06

  För ärrbildning av acne tipsar jag varmt om paulas choice bha liquid peeling 20 procent på skincity nu jalla

  • Reply Isabel Boltenstern 5 maj 2018 at 19:27

   Kollade runt nu men vad heter den EXAKT? Behöver ju det här INSER JAG

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.