Livet

shit’s about to go down

21 november 2016

förra veckan bara försvann. jag satt på kontoret och frågade mina kollegor vilken dag det var, och de svarade ”torsdag” trots att min skalle signalerade ”måndag”. men det blir lätt så när man har spännande saker framför sig och fixar med småsaker dagarna i enda. för idag är det fotbollsgalan, och imorgon åker jag till paris för fyra (!) dagars inspelning. det är ett litet jobbprojekt som kommer gå på kanal 5 under handbolls-VM efter nyår, och jag är superpepp!

isabel-boltenstern-kaffe

så förra veckan var en fix-och-don-vecka av rang, men nu är det dags att raka benen för första gången på lite för många veckor. igår hämtade jag ett par klackar på vinden, köpte någon form av klänning och håret ska få känna på lite värmeverktyg. fotbollsgalan, here i come!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 21 november 2016 at 10:14

    Låter som en blandning av för mycket och lagom roligt! Var rädd om dig! KRAM

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.