Jobb

Skidskytte med Magdalena Forsberg!

12 januari 2018

Alla andra bilder på mig är härmed onödiga. Det blir inte bättre än landslagsdräkt, furuomklädningsrum och en världsstjärna inom skidskytte! Igår spelade jag in tv-inslag med Magdalena Forsberg inför OS, och såhär beskrivs dagen i tummar!

isabel-boltenstern-magdalena-forsberg-kanal-5-os

isabel-boltenstern-tumme-ner Inte för att låta negativ, men det är svårt att ge ett alarm som ringer 05.45 en tumme upp.
isabel-boltenstern-tumme-upp Slapp kön till säkerhetskontrollen OCH fick äta gratis havregrynsgröt i loungen på Arlanda. Som nybliven SAS guldmedlem känner jag SEGERNS SÖTMA när mina pengar stannar på kortet och inte hamnar i fickorna på Joe and the Juice-Joe.
isabel-boltenstern-tumme-upp Har blivit beroende av ett nytt spel, Block Mania Puzzle, som är en uppgraderad Tetris-historia. Spelade det hela flighten. Slog mitt personbästa!!!!1
isabel-boltenstern-tumme-ner Insåg att jag klätt mig för mesigt när piloten ropade ut att det var -17 grader i Sundsvall denna morgon. Funderade på om jag någonsin ens vistats i så kall luft?
isabel-boltenstern-tumme-upp Åkte hem till Magdalena Forsberg och fick hembakta bullar vid hennes köksbord. (Meningen ni precis läste är ett life goal på många sätt!)

isabel-boltenstern-magdalena-forsberg-kanal-5-os

isabel-boltenstern-tumme-ner Insåg att -17 grader gjorde det svårt att andas, och fingrarna tappade känseln efter tre minuter. Och vad händer när man väl tappar känseln i fingrarna? Den kommer ALDRIG tillbaka. På några timmar, iallafall.
isabel-boltenstern-tumme-upp FICK ALLA MINA GODA TANKAR OM MAGDALENA FORSBERG BESANNADE! Har alltid sett henne som en ödmjuk och häftig person – och PRECIS det var hon. Plus jäkligt rolig!
isabel-boltenstern-tumme-ner Direkt efter att jag tagit på mig mina 6 lager med kläder (5 av dessa var inte mina egna) blev jag kissnödig. Så klart.
isabel-boltenstern-tumme-upp Blev så positivt överraskad av fotograf-Dan som visade sig vara en klippa på många sätt. Blir så glad när man klickar med fotografer som tycker att alla ens idéer är roliga att testa, snarare än knäppa och ogenomförbara. Guldstjärna till Dan!
isabel-boltenstern-tumme-upp Kände mig så extremt omhändertagen av Magda (vi är på smeknamnsbasis nu) när hon hjälpte mig med utrustningen. Knäppte, drog åt, krafsade bort snö från mina pjucks som om jag var en ponny på Gothenburg Horse Show.

isabel-boltenstern-magdalena-forsberg-kanal-5-os

isabel-boltenstern-tumme-upp <– får inte säga hur det gick men Magda KAN vid ett tillfälle ha sagt så fina komplimanger att jag tänkte ”oh nej, detta är inte bra för min hybris”.
isabel-boltenstern-tumme-upp ÖVERLEVDE ALLT.
isabel-boltenstern-tumme-upp Fick fika på hembakade kärleksmums som Magdalena tog med i en matlåda med smörgåspapper emellan. Så de inte skulle klistra fast. Till detta: termoskaffe. Nämnde jag att hon är världens bästa människa? Annars skriver jag det nu.
isabel-boltenstern-tumme-upp Hittade superfräsigt omklädningsrum till inomhusscenerna (se översta bilden).
isabel-boltenstern-tumme-upp Hann spela in allt precis innan solen gick ner, samtidigt som det började sticka i tassarna för att blodet tinade, antar jag.
isabel-boltenstern-tumme-ner Behövde säga hej då till Sundsvall, Magda och en fantastiskt rolig arbetsdag. Ibland vill man bara inte att det ska ta slut.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.