Video

Sommarfilmen 2016

11 maj 2017

Efter många månaders väntan är den äntligen här – sommarfilmen 2016! Varje år gör jag en sommarfilm för att minnas de härliga dagarna mellan hagelstormarna, och årets film innehåller ohälsosamt mycket beerpong-spelande samt dykande i pooler. I skrivande stund snöar det lätt över Stockholm, trots att det är maj, och då kan det vara härligt att påminnas om vad som komma skall inom några veckor.

Without further due – här är sommarfilmen 2016!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jennie 13 juni 2017 at 08:20

  Nu är jag igång med mina frågor igen. :) Jag satt och tittade på din sommarfilm precis och tänkte först och främst säga well done med tajming av musik. Det finns gott om glimtar av humor där, like it! Jag gissar att det krävs mycket kärlek bakom sådana detaljer.
  Nu till det jag verkligen undrade över. Vad filmar du med för utrustning och vad klipper/redigerar du sedan filmen i för program?
  Jag har lite idéer till familjeprojekt och ville få tips för din kvalitet ser kanon ut men jag gissar att du kanske inte har samma utrustning som Jon Olsson typ (för vem har det?!).
  Tack på förhand! :)

  • Reply Isabel Boltenstern 13 juni 2017 at 10:47

   Jag gillar dina frågor, Jennie! Sedan två veckor tillbaka använder jag en Sony RX100V (https://www.cyberphoto.se/info.php?article=rx100mk5) och ÄLSKAR DEN! Supersimpel liten kompaktkamera som är lätt att ta med. Det enda är att den är ljudkänslig (precis som jag, hehe) och om det blåser går det in på ljudet ganska rejält.

   När det kommer till sommarfilmen förra året spelade jag in den med min iPhone! Inget fancy alls! Jag klippte den i Premiere Pro (https://www.adobe.com/se/products/premiere.html?promoid=KLXLV) men det funkar precis lika bra i exempelvis iMovie osv som kommer gratis med datorn. Ska man bara lägga klipp i följd och slänga på en musikslinga krävs inget komplicerat alls.

   Hoppas det här hjälpte! Annars: fråga på, älskar det här!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.