Livet

Söndag genom nya kameran

17 september 2018

På söndagar promenerar man till ett orangeri och fikar, det är sedan gammalt. Igår gick jag med grannskapet Ida och Robin till Bergianska trädgården. Så himla mysigt!

I torsdags köpte jag en ny kamera, och nu har jag äntligen använt den! Alexander fick milt psykbryt när den nya utrustningen låg ouppackad i två dygn, men jag berättade att jag ville vara i rätt feeling. Hela lördagen satt jag och skrev på boken, så då sparade jag julaftonskänslan. Jag tänkte göra ett separat inlägg om ’et när jag hunnit komma igång lite mer, men här får ni en sneakpeak.

Ålderstecken nummer ett: tog inget med choklad? Who have I become?

Har bestämt mig för att ha ett orangeri någon gång i framtiden, i anslutning till mitt tegelhus. Så ska det bli.

För att kompensera åldrandet med cheesecaken slog jag på Harry Potter och fången från Azkaban på eftermiddagen. Hatar INTE söndagar.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Frida Ljungdahl 19 september 2018 at 10:08

  Skrattade lite när jag läste om kamerauppackandet. Jag är PRECIS likadan, trodde nästan jag var själv om det ha ha Min sambo kan bli tokig om det har kommit något nytt och jag vill vänta med att packa upp det tills jag har rätt feeling :)

  • Reply Isabel Boltenstern 28 september 2018 at 15:18

   Haha, ÄNTLIGEN någon som förstår mig! Kan liksom inte göra det på en pisskvart och tappa det nästintill HELIGA ögonblicket att riva av skyddsplasten!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.