Livet

Stora influencerpriset – RÖSTA PÅ MIG!

6 september 2017

Jag är nominerad till Stora Influencerpriset!!!

isabel-boltenstern-stora-influencerpriset

Jag vet, jag vet… Det börjar bli tjatigt med alla mina rösta-på-mig-inlägg, men tävlingsdjävulen i mig MÅSTE ju sprida budskapet. Om man tyckte André Pops var ett tufft motstånd i Kristallen är det ju INGET emot vad typ Sandra Beijer är nu – men TÄNK så vinner jag? Det kan ni se till! Genom att rösta 239502 gånger vardera!

Om ni behöver 6 argument varför jag ska vinna kan ni klicka här!

Och är ni redan övertalade kan ni klicka här för att komma till omröstningen! Man verkar dessutom kunna rösta hur många gånger som helst, så har du lite tråkigt någon eftermiddag vet du vad du kan pyssla med.

isabel-boltenster-influencerpriset

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Josefin 6 september 2017 at 23:42

  Självklart röstar man ju massor !

 • Reply Michaela 7 september 2017 at 15:00

  Satt i pratade i telefonen igår kväll, samtidigt som jag röstade dig fleeeera gånger. Telefonsamtalet varade i typ 30 min, och jag röstade konstant under tiden.

  DU ÄR GRYM, därav alla röster. Fortsätt som du gör!
  Och du är så JÄÄÄÄÄKLA roligt. Men jag vill se lite fler youtube-videos!

  • Reply Isabel Boltenstern 8 september 2017 at 17:20

   HAHA, vilken stjärna du är! Hoppas du har många fler telefondejter inplanerade innan sista september :*

 • Reply Astrid 7 september 2017 at 15:29

  Har absolut röstat på dig!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.