Livet

STORA INFLUENCERPRISET

14 oktober 2017

Året 2017 är ett så extremt märkligt år på många sätt. Inte nog med att jag blev Kristallennominerad (och skakade av chock när min chef berättade det) – NI röstade även fram mig som en av de nominerade till Årets Influencer? LILLA JAG? Kan inte begripa.

Igår var det dags för Stora Influencerpriset, och ”vår” kategori vanns av min kära blogg-och-vlogg-kollega Margaux! STORT grattis!

Det var så kul att få sick-sacka runt mellan bloggprofiler under kvällens gång. Det är fortfarande så konstigt att se människor ”in the flesh” som man annars bara sett över skärm, typ som Kenza och den ständigt bedårande Michaela Forni. Den sistnämnda fick jag dessutom till bordet och blev fascinerad av hennes humor och självdistans. Har ju följt henne sporadiskt sedan Glamouramatiden, och nu inte minst genom SVT:s utmattningsserie We can’t do it. Om ni inte sett det – gör det HÄR OCH NU!

På andra sidan satt också en bedårande människa, samboskapet Alexander, i sin myrskjorta. Han tyckte vi såg ut som Björn Ranelids avkommor på den här bilden? Själv tyckte jag vi såg härliga ut, och dessutom har min klänning cape (!!!) och kommer från By Malina. Ni får se mer på måndag, för då kommer en liten vlogg från kvällen!

Tack till Influencers of Sweden som anordnade en så fin gala!

isabel-boltenstern-arets-influencer2
Bildcredd: Maria Wideman

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.