Stream of consciousness

Stream of consciousness #2

26 september 2018

Tänk att jag behöver googla stream of consciousness-stavningen VARJE gång jag ska skriva ett sånt här inlägg, va? Att man inte bara kan banka in den där orimliga harrangen i skallen. Det tog mig hur många år som helst att lära mig stava San Francisco utan att kolla upp det, men nu har jag äntligen lärt mig en liten minnesregel för just den staden: det slutar med disco, fast C istället för D, som CD. Som man spelar på disco. Gjorde jag allt ännu mer förvirrande för er? Härligt.

Igår ringde min mamma och tjöt i telefonen – i positiv bemärkelse. Hon hade nämligen gjort en hole in one! Det är ett once-in-a-lifetime-ögonblick, men det sjuka är att det är hennes andra. I SEPTEMBER MÅNAD! För 18 dagar tidigare gjorde hon också en hole-in-one?! Det är helt sjukt, om jag får säga det själv. Det är större chans att skrapa Triss i Nyhetsmorgon utan att bli tillrättavisad av Steffo än att klara ett golfhål på ett slag. Jag har inget statistiskt underlag på det, nej…

isabel-boltenstern-bullet-journal

Och förresten! Igår spelade jag in en ny bullet journal-video som kommer upp på YouTube imorgon! Av alla utropstecken att döma är jag exalterad som få, och jag har en känsla av att ni är fler som är det. De senaste månaderna har jag fått så-så-så-så många förfrågningar om allt bullet-journal-relaterat. Vilka pennor använder du? Vad har du för block? När kommer nästa video? Imorgon är vi alla in for a treat!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.