Jobb

studiopremiär med CHL-gänget

19 augusti 2016
igår var det dags att komma tillbaka till jobbet på riktigt och ställa sig i studion för första gången på åtta månader. min ambition var hög, och orimlig skulle det visa sig, när jag tänkte dokumentera dagen i en klassisk en-bild-i-timmen. jag gjorde ju några sådana för ett par år sedan och NJÖT av det, men denna gång bommade jag redan efter två bilder. 09.00 begav jag mig (med nya resväskan!) till centralstationen, och 10.00 åkte vår nya producent colliander tåg baklänges. därefter gick allt åt pipsvängen. fyra timmar tåg blev liksom en moodkiller för både mig och kameran. bättre lycka nästa gång!

efter några minuter på hotellrummet åkte vi till kinnarps arena där HV71 skulle möta sheffield steelers i premiärmatchen av CHL, och med mig i studion var den allsmäktige daniel rudslätt. trots att det var lite nervöst, lite nytt och lite ovant gick det mesta bra.
<utbrändhetssnack> våren och sommaren har varit ganska lugn för mig, vilket har gjort att min lilla utbrändhetsrehab har gått markant framåt. igår kände jag för första gången på två år att jag kunde hålla fler tankar i skallen samtidigt, minnas namn och siffror så som jag kunde förr, innan jag blev utmattad. små framsteg, men det betyder en herrans massa att se att det går på rätt håll! </utbrändhetssnack>

chlhv71sheffieldsteelers

nu är det hem och preppa nästa sändning – djurgården tar emot franska rouen dragons på hovet på söndag. och så ska jag andas lite. och sova. det är bra grejor, det.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Wenche 19 augusti 2016 at 20:30

    Du är klok min vän

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.