Livet

Svältfödd på kärlek och sista dagen som 26-åring

1 juli 2018

Efter tre helt perfekta dagar i Stockholm var det dags att packa väskan igen, och nu har jag tagit mig till sydligare breddgrader. Nej nej, inte Rivieran-sydliga, men jag befinner mig hos föräldrarna i Helsingborg!

De sista dagarna i Thailand var jag så svältfödd på kärlek att jag nästintill imploderade när jag klev innanför dörren hemma i Stockholm i torsdags morse. Ni kanske minns att jag skrev om den hudlösa känslan när man är på andra sidan jorden, och frigörelsen som kom av att bara vara hemma blev så förlösande. Efter en långfrukost med Alex drog vi och tränade.

isabel-boltenstern-crossfit-4+

På kvällen lagade vi middag ihop, käkade och kollade Morden i Sandhamn. Tycker de har så förbaskat fint ljus i den serien. Kan få rysningar av fint foto på samma sätt som jag kan totalvägra olika filmer som är katastrofalt dåliga på detsamma. Twilight, I’m looking at you. 

Nu sitter jag i päronens soffa nere i Skåne och inväntar morgondagen – för då fyller jag 27! Grattis till mig själv, som nu kommer få höra det finaste talet på norrländska i ett år framöver. Fonetisk skrift för 27: schu-schu.

Tre bonusgrejor som gör kommande dagar extra bra: 
1. Min kära vän Api har följt med mig hit!
2. Det är SM-vecka i Helsingborg, vilket innebär att vi ska kolla tyngdlyftning och gymnastik.
3. Väderleksprognosen visar 26 grader och sol kommande dagar.

Hoppas ni haft en mysig helg, kompisar! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.