Resor Träning

sweet pea the pug

10 juli 2016

ni som känner mig vet att jag inte kan se en hund utan att vräka ur mig ett ”ÅÅÅÅH DEN VILL JAG HA”. ni som inte känner mig: det är hund-ra procent sant. igår blev jag därför extremt distraherad när skönheten till vänster här nedanför traskade in på boxen. mopsen sweet pea höll oss sällskap när vi slet. dagens insikt: jag mår så ohyggligt bra när en fyrbent pälsboll finns i närheten. lovar härmed att jag aldrig kommer gå tillbaka till SATS eller motsvarande förrän hundar får vara med.

alexpug

knäppte en härlig bild på härliga amanda som lyfta ohärliga vikter. dagens insikt nummer två: hur opepp jag än är på att träna blir det roligt när man kör med någon. och jag kör bättre då än när jag är själv med mitt slacker-ego.

IMG_5964+

bildbevis på att även jag gjorde nytta kommer här:

isabelpug

alexander, rikard och simon ägnade sig åt det alla föräldrar någon gång beordrat sina barn vid hyperaktivitet. att springa några varv runt huset, alltså.

IMG_6078+  IMG_6111+

nu är det ny dag, och vi ska bege oss till någon form av berg för att hajka. om någon sitter inne på tips om vad man kan hitta på när man är i los angeles-området får gärna hojta!

stretch

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Matte 12 juli 2016 at 07:21

    Din röv <3

  • Reply Wenche 14 juli 2016 at 11:36

    Hej lilla du! Så roligt att du börjat blogga igen! Hejdååå

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.