Livet

Tack för allt, Chippen

29 september 2017

Det gör så förbannat ont. Som att en handgranat detonerat i hjärtat. Trots att jag vetat att dagen någon gång skulle komma är det omöjligt att stålsätta sig mot den totala sorgen och maktlösheten. Idag somnade världens finaste hund in efter 15 år vid vår sida, och allt gör ont.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Sofia 29 september 2017 at 18:21

    Åh, kan relatera då min hund är 13 år och det kniper i hjärtat bara jag tänker på att han inte finns kvar en dag. Styrkekramar!

  • Reply Lia 1 oktober 2017 at 20:02

    Relaterar, jag hade en hund som gick bort för två år sedan och jag kan fortfarande inte förstå det. Tror liksom fortfarande att hon ligger i sin favoritfåtölj här hemma men när jag tittar efter så är hon ju inte där:( Men det blir bättre, saknaden går inte över men efter ett tag kan man tänka på hunden och bli glad över alla fina minnen man har tillsammans istället för att bli ledsen. Kram på dig<3

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.