årssammanfattningar

Tack för allt, 2020!

31 december 2020

Ett märkligt år har nått sitt slut, men Corona till trots har jag haft ett jäkligt bra år. Visst, det blev inte som man tänkt, men det blev bra ändå. Annorlunda, men bra. Här kommer sammanfattningen av 2020!

ÅRETS STÖRSTA HÄNDELSE:

2020 var året då jag publicerade min bok ”Lycka till med resten av livet”! Efter år av knåpande blev det äntligen en bok, och vilket mottagande den fick! Era bjussiga kommentarer, recensioner och berättelser om hur ni köpt den till vänner och familjemedlemmar som behöver en liten knuff i rätt riktning – jag hade aldrig vågat drömma om det här. Är stolt som en tupp och så urbota tacksam för att den existerar i en massa bokhyllor runt om i landet!

ÅRETS BESVIKELSE:

Sedan sommaren 2015, när jag kritade på mitt kontrakt med Discovery, har jag längtat efter 2020. Anledningen? OS i Tokyo. Världens häftigaste idrottseventemang i en otrolig stad jag aldrig besökt – det blir inte bättre än så. Nu håller vi tummarna för att det blir åka av nästa sommar istället!

ÅRETS PRESTATION:

Den 8 januari började jag kolla serien jag hört talas om så många gånger, men aldrig bemödat mig se. Under 2020 har jag sett klart alla 16 säsonger av Grey’s Anatomy! Ungefär 250 timmar har det tagit, och jag ångrar INGET av det. Eller jo, det där musikalavsnittet de slängde in i säsong 7 var en sån stämningsdödare att jag gärna varit utan, men i övrigt är det en pangserie!

(PS. jag vet att säsong 17 släppts i USA men jag väntar troget tills den kommer till Sverige!)

ÅRETS PERSON:

Under 2020 har jag både blivit av med vänner – och funnit nya. Något av det bästa 2020 medförde var Carro, den där tjejen på Crossfitboxen som jag halvkänt några år men nu äntligen började umgås med på riktigt. Våra spelkvällar, våra bakprojekt och våra träningspass har förgyllt min vardag! Tack övre makter för att ni fört ihop mig med denna positiva människa (och hennes fenomenale sambo)!

ÅRETS HEMMA-MYS:

Jag har full förståelse för att karantänlivet sugit musten ur folk, men för egen del har den inte varit speciellt påfrestande. Älskar att vara hemma, och i jämförelse med utmattningsdepressionens 6 månader i isolering har det här varit en walk in the park – nu har jag haft ork att göra saker! Som att lägga sisådär 12 pussel med 1000 bitar, och ett med 3000.

ÅRETS TRÄNINGSHÖJDPUNKT:

Kunde inte bestämma mig för en, så här kommer en topp 3-lista:

  1. Snatchade 55 kilo, vilket jag blev SÅ glad för!
  2. All hemmaträning jag gjort med kompisar över Facetime.
  3. Och på tal om hemmaträning: häftet med 50 homeworkouts vi släppte via Original Athlete!

ÅRETS KONSTIGASTE PROJEKT:

Men snälla rara, HUR fick jag för mig att sälja 400 muggar i min egen lilla webbshop? På kuppen lärde jag mig allt om emballage, fraktavgifter och att bubbelplast är svindyrt. Knycklade ihop ungefär 1500 uppslag av tidningspapper för att skydda muggarna från att krossas, och trots att det var ett roligt projekt är jag glad att det var en one-hit-wonder-grej!

ÅRETS LÄRDOM:

Även om det inte blir som man tänkt sig, så kan det bli bra ändå.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.