Jobb Livet

tack för idag, prag

3 november 2016

efter en veckas ledighet var det i tisdags dags för sändning igen, och resmålet var prag. detta var mitt första besök där, och redan inför hade lovorden haglat.

”det är 15 grader och sol, och ölen är billig!”

när vi landade tog vi vår minibuss till hotellet, men insåg snabbt att gamla stans gator inte var lämpade för vårt vrålåk. istället åkte vi direkt till O2 arena och började preppa för sändning. min studiokompanjon daniel rudslätt var on fire. vi sa flera gånger att det kändes som att det skulle bli vår bästa sändning någonsin.

isabel-boltenstern-prag1

istället blev det fel på någon form av satellit, och vi fick packa ihop vår lilla studio utan att ha fått något gjort. snöpligt (OBS SKREV EJ SNÖRPLIGT NU) för oss, men vi hoppas att nästa veckas returmöte bringar lite mer lycka.

för det är ju svårt när något händer i rymden. min tekniska ådra sträcker sig till att hjälpa mamma med nya operativsystemet på TVn, men när man snackar satelliter är jag lost. min enda problemlösning där är typ att skicka upp sprak från mysteriet på greveholm. att flytta satelliter är hans specialité.

isabel-boltenstern-prag2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.