Livet

Tar hand om mitt ansikte

14 december 2016

Jag är 25 år och får fortfarande en herrans massa finnar. Det är en hopplös grej, och jag kan inte för mitt liv begripa varför det är värre nu än i högstadiet.

Men sedan slog det mig att jag har jobbat mycket och därför kört tungt smink varje dag i veckan. Och på det har matrutinerna rubbats, plus att flygplansluften säkert inte gjort att porerna älskat livet. Plus att jag kanske någon gång glömt mitt avsminkningsmedel hemma och kört med hederlig handtvål som hotellet tillhandahåller.

LANCÔME GEL ÉCLAT / LANCÔME BI-FACIL

Så efter jobbet igår traskade jag in i en butik och gick fram till första bästa expedit som tyckte synd om min hy eftersom jag slaktat den med apotekets egna sminkborttagning sedan jag var 16 år. Hon sa att den löddrade och därmed torkade ut, och satte istället två Lancôme-produkter i mina nävar. 500 spänn fattigare ska jag nu ge dessa godbitar en chans. Den blå, lite mer vattniga, kör jag med en pad på ögonen, och den vita tar jag lite lite grann av och masserar in i ett vattenbaddat face.

Återkommer med recension!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Linn 13 juli 2017 at 12:29

  Jag är lite i samma sits som dig.. 24 år och får finnar lite hur som helst. Hur fungerade dessa produkter för dig? :) Tack för en oerhört inspirerande och betydande blogg!

  • Reply Isabel Boltenstern 15 juli 2017 at 09:13

   Alltså just nu är jag inne i en period som är bättre, men fortfarande inte helt bra. Känner att det inte är total katastrof som innan, men tror snarare finnarna är hormon- och stressbaserade.. Ska forska vidare i detta under hösten!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.