Livet

The new haircut

14 februari 2017

De senaste veckorna har mitt hår varit en riktig risbuske, så idag rök de kluvna topparna. Senaste frisörbesöket var för ett halvår sedan, och sedan dess har otaliga värmetänger och torra luftrum sargat frippan för mig. Men nu hann jag äntligen med en blixtvisit till Skåne för besök hos min ljuvliga Jenny Hairdresser on fire.

Jag har gått till henne sedan högstadiet, och KAN INTE gå till någon annan. Quinnan som var den enda i Helsingborg som vågade experimentera med diverse chockrosa slingor, platinablonda fluff och extensions på min utväxta snagg… Ja, henne håller jag hårt i.

isabel-boltenstern-hair

Denna gång var dock uppdraget inte lika spännande. En simpel toppning fick det bli. En decimeter rök, och SÅHÄR friskt och fint ser barret ut nu!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Malin 15 februari 2017 at 13:31

    Jag förstår exakt vad du menar. En bra frisör ska en hålla hårt i! Jag blir så klart grymt nyfiken på om det finns bild på dina tidigare hårexperiment? I så fall hade det varit så kul att få se dem!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.