Livet

Tillbaka efter sommarledigheten

26 juli 2020

Heee… hello? Tjenixen – hej? Det är som att jag glömt både hur man bloggar och knappar på en dator, för den senaste månaden har jag varit laptop-fri. Efter att ha skrivit bok hela hösten och vintern, och därefter redigerat Life on hold-videor hela våren, så var det ett välbehövligt break, kände jag. Här kommer några axplock från sommaren 2020 såhär långt:

Ingrid har blivit kompis med kossor, boken har överträffat alla förväntningar och Skåne har visat sig från sin bästa sida. Tanken var egentligen att juli 2020 skulle innebära OS i Tokyo, men på grund av alla-vet-vad har det istället betytt ledighet. Skönt på ett sätt, men oroligt när man inte vet vad framtiden har att utvisa. Den där ovissheten har blivit jobbigare att tackla ju längre sommaren gått, men mer om det i ett annat inlägg, kanske.

Jag har fyllt år! Fotat kampanjbilder för SOC! Hängt med folk jag tycker om! Många av bilderna är knäppta i Skåne, för när vi är där är det total semesterstämning. Man är mer utomhus, har tillgång till bil så man kan ta dagsturer till badplatser – i Stockholm blir det mer balkongmys.

Denna sommar jag har lagat mer mat än någonsin. I princip alla recept kommer från @goda.grejer på Instagram, så hett tips är att följa henne!

Nu ska jag åka upp till golfklubben och slå några bollar – i veckan som kommer ska jag spela in fotbollsreportage till Allsvenskan, så nu börjar vardagslivet trumma igång igen. 50% skönt och 50% kommer-sakna-att-gå-runt-i-badkläder. HEJ!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.