Träning

Trädgården-träning med Lululemon

7 maj 2017

isabel-boltenstern-lululemon

HÖRRNI, vad det här blev en helg i träningseventens tecken! Igår skrev jag ju om Vitamin Well x Fashionablefit-eventet, och idag bjöd Lululemon in till träning på Trädgården. För er som inte vet: Trädgården är ett uteställe i Stockholm med superspexig inredning, och Lululemon är min absolut bästa sport-BH-tillverkare. 12 timmar tidigare hade mina vänner stått precis här och dansat:

isabel-boltenstern-lululemon-1

Alla deltagare delades in i fyra stationer, och man ägnade cirka kvarten på varje position. Anger management-slamballs var första anhalt för vår grupp, och man fick visualisera någon man verkligen avskyr när man slängde en 9-kilosboll med full kraft mot marken. Well, ingen sa att man skulle visualisera, men vi freestylade lite för bästa resultat…

isabel-boltenstern-lululemon-4
Station två bjöd på armhävningar, mountainclimbers, burpees och ”bowling squats”. Det sistnämnda hade jag aldrig hört talas om innan, men var precis som djupa skridskohopp.

isabel-boltenstern-lululemon-6
Därefter visade sig Api vara en queen på tuckjumps på station tre. Hon belönades med ett presentkort, som jag blev superavundsjuk på, och fick därefter demonstrera inför hela skaran hur det SKA GÅ TILL. Med enorm mallighet, friskt påhejad av mest mig, studsade hon som febrilt över gårdsplanen. Kände sån enorm stolthet, för jag är tydligen vän med den roligaste personen i världen :’)

isabel-boltenstern-lululemon-5

Till sist fick vi frontböjar, pressar och thrusters avsluta träningsveckan! Har haft så himla kul dessa dagarna, och då har jag inte ens hunnit berätta om gårdagens 25-årsfirande för Cecce? Åh Lord, tiden går fort när man har roligt.

Nu ska jag nanna, för klockan är mycket. Somnar med ett litet töntigt leende på läpparna, för såhär levnadsglad och lycklig har jag nog aldrig varit på många veckor. Fridens liljor!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.