Träning

Träning – äntligen!

2 mars 2018

Efter några veckors träningsfrånvaro var det igår dags att rasta apostlahästarna igen! När jobbet trappar upp är jag nämligen mån om att trappa ner träning för att bevara energin. En ganska simpel ekvation, det där med prioritering, men ändå så svårt att förhålla sig till när man inbillat sig att man måste göra allt bäst hela tiden. Men nu när jobbmätaren är nere på noll kan rastning av kropp trappas upp igen – HURRA! 

isabel-boltenstern-crossfit-solid-1

Jag begav mig till Crossfit Solid där min vän Amanda jobbar, och fick ett skräddarsytt träningsupplägg plus en passivt aggressiv smiley som pepp. Det blev tre stycken EMOMs á 10 minuter som ni kan läsa när nedan. EMOM är så perfekt när man är lite ur gängorna – väldigt tydligt upplägg med mycket vila. Eftersom jag har Sveriges minst balansbara stjärt körde jag fällknivarna hängandes i ribbstol. Fy helsike, så vidrigt det var!

isabel-boltenstern-crossfit-solid-5

För att bevara mina små axlar efter både hanstand pushups och pull-ups blev det en tiokilos-hantel. 5 clean and jerk på varje arm, och därefter tio meters utfallssteg med hanteln ovanför skallen.

isabel-boltenstern-crossfit-solid-13

isabel-boltenstern-crossfit-solid-12

När man inte tränat på länge tycker jag det svåraste är att komma på övningar och pass. Om någon känner sig manad att hjälpa mig ur tankesvackan får ni supergärna skriva ner era favoritövningar eller olika wodar i kommentarsfältet!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply My 3 mars 2018 at 10:31

    Måste bara säga att dina avsnitt ”hur svårt kan de vara?” var så sjukt bra! :) du är grym!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.