Träning

Träningspass: axlar, axlar, axlar

19 september 2019

Okej, innan jag beskriver dagens pass måste jag bara låta FANFARERNA LJUDA åt denna outfit. Givetvis kommer den från SOC, som ni vet att jag är ambassadör för. Byxmodellen heter Pocket Tights och är lite grövre, sitter som ett smäck, har en helt perfekt grön nyans och hittas HÄR. Toppen heter Light Ardor Bra men verkar vara slutsåld. HÄR finns den i rosa. Skorna är Reebok Nano, men hittar ingen länk till den vita färg jag har här på bild!

isabel-boltenstern-grona-tights-01626

Så, nu när vi klarat av vad som finns kroppen ska vi gå igenom vad kroppen gjorde. Jag försöker bygga lite mer styrka och uthållighet i mina axlar som (no pun intended) är min svaga länk. Detta är vad jag körde:

30 min EMOM:
6+6 strikta hantelpressar (12,5 kg)
12 toes to bar
5m handstand walk
10 smala armhävningar
10 dips

PS. är förkortningen en av alla märkliga uttryck som får dig att sucka? Jag har gjort ett litet Crossfit-lexikon där du kan läsa vad det betyder. 

isabel-boltenstern-grona-tights-01573

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Christina 19 september 2019 at 19:47

  Älskar Soc! Typ alla mina träningskläder är därifrån och då är jag inte ens ambassadör ;)
  Vill gärna ha träningsinspiration men fattar inte riktigt övningarna hehe. T ex handstand walk = gå på händer? I 5 meter? Hjälp. Och vad är en strikt hantelpress? Får googla lite. Skulle jättegärna vilja ha typ giffar/bilder som visar övningarna om man får drömma lite :)

  • Reply Isabel Boltenstern 25 september 2019 at 12:03

   Jag har funderat på att göra giffar, men kommer inte på något bra sätt att publicera det så allt blir begripligt och grafiskt snyggt! Plattformen är lite begränsande, men ska se vad jag kan göra. Om man inte kan gå 5 meter på händer får man göra ett skalat alternativ – stå på händer mot vägg eller liknande :) Tack för feedback!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.