Träning

träningspass för två

21 februari 2017

isabel-boltenstern-workout

Min vän Wenche och jag gjorde ett så jäkla roligt träningspass för två! Allt blir så rörigt att förklara i skrift, men ska göra mitt bästa. Antalen som står nedan är hur många vi skulle göra TILLSAMMANS! Man kan alltså välja att köra ”så mycket man orkar” tills den andra tar över, eller som vi – fördela jämt.

isabel-boltenstern-workout

En liten översättning till ren svenska:
100 utfall med hopp mellan
90 knäböj med 16 kilo i famnen
80 boxhopp (jämfota upp, ta sig ner hur fasen man vill)
70 GHD-situps (som brutalbänk man körde på plint som barn)
60 frivändningar (jag lyfte 35 kilo, wenche 45)
50 handstående-armhävningar (översättningen på handstand pushups ligger SÅDÄR)
40 burpees (från liggande på magen till ett upphopp, om och om igen)
30 kickups (wenches hemmagjorda övning som betyder att gå upp på händer)
20 pullups (att dra sig upp i räcke – använd gummiband om du vill)
10 enbensmarklyft

isabel-boltenstern-workout

Jag tror att jag orkade fem gånger så mycket bara för att vi körde ihop. Hade jag varit ensam hade jag nog tackat för mig och vallfärdat mot duschen efter knappa fem minuter. Extra trevligt att ha någon att heja på, och någon som hejar på en.

isabel-boltenstern-workout

Plus inte helt fel att tramsa lite mellan varven.
isabel-boltenstern-workout
Det här är en GHD, som var lite klurig att förklara. Men man hakar alltså fast fötterna, sitter bakhasat på en kudde och gör situps. SVINJOBBIGT.

isabel-boltenstern-workout
*känner mig stark*

isabel-boltenstern-workout

Okej, förbered er mentalt på bilden nedan. Wenche är så JÄKLA stark att hon gör pullups som ingen annan:

 

isabel-boltenstern-workout

BONUS som gör en annan lite frustrerad: hon kan skratta samtidigt och bara DRAR upp sig själv helt effortless. Jag kunde EN om jag fick lite hjälp. Kycklingen Boltenstern hade inte så mycket att sätta emot där.

isabel-boltenstern-workout

Så tips tips tips: teama ihop dig med en kamrat och gör ett pass som är som en att-göra-lista. Fenomentalt roligt och såhär fyra dagar senare har jag fortfarande träningsvärk.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply malin 22 februari 2017 at 16:10

    vilken himla härlig pepp ni måste ha varit! både för er själva och som inspiration för andra :)

  • Reply Wenche 15 september 2017 at 18:41

    Bästa du! Vill träna med dig varje dag!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.