Livet

trump trumfar clinton

9 november 2016

med en lätt illamående känsla vaknade jag imorse. dels för att gårdagen bjöd på en matförgiftning efter en (så god men tydligen inte superbra lagad) thaianrättning, men mest för valresultatet.

”trump är usa:s nya president”, stod det på mina mobilflashar. det är helt jäkla ofattbart.

under morgonen har jag skrivit med mina vänner borta i USA, och det är så förbaskat intressant att höra varför de röstat som de gjort. de som lagt sin röst på hillary clinton tror på en ljus framtid, gemenskap och tolerans. de som röstat på donald trump saknar hur det var förr, när jobb var nästintill garanti.

det enda vi kan göra nu är att andas långsamt i en papperspåse och försöka att inte måla fan på väggen. de kommande dagarnas nyhetsrapportering ska bli intressant att följa, och om några timmar får vi säkert höra ett par väl valda ord av både clinton och obama. nu återgår jag till mitt duntäcke i soffan, valrapporteringen från TV4 och att tröstäta godis.

tack kära sandy för tips på hur man tar sig igenom dagen:

n5jbp45

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Therese 9 november 2016 at 15:15

    Galet och så otroligt läskigt. Så mycket hat…

    Jag är i alla fall tacksam över att alla mina amerikanska vänners uppdateringar på fb går i stil med detta:
    https://www.facebook.com/bdjamin1/videos/vb.732144329/10154649861859330/?type=2&theater

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.