Träning

Tut-tut, nu åker vi på tur!

18 juli 2017

Det blev knappt en dag på hemmaplan innan nästa hyrbil hämtades ut, och denna gång går roadtrippen norrut! Alex ska jobba på olika crossfit-boxar norröver, och jag följer med som kartläsare, filmare och ivrig påhejare.

Första stoppet blev Gävle och Crossfit Prestanda, där vi hälsade på våra vänner Viktor och Sofie. I bilen upp stuvade Alex och jag ihop ett pass som jag sedan kamikaze-aktigt deltog i, och FY SÖREN vad slut jag är nu. Låren har börjat stelna och ingen stjärtvärme i världen kan rädda mig nu.

isabel-boltenstern-crossfit-prestanda-soffanp

Såhär glada var Sofie och jag efter vår teamwod! Vi båda satt på läktaren under Crossfit Regionals i Madrid – men vi hann aldrig mer än säga hej och hej då. Efter ivrigt Insta-chattande fick vi nu äntligen ses på riktigt!


Vi hade 30 minuter på oss att dela på följande övningar:

50 burpees
50 thrusters
40 wallballs
40 armhävningar
30 frontsquat
30 pullups
20 shoulder to over head
20 pistols
10 wallclimb
10 hspu

MEN VAR VI KLARA DÄR? Nä, givetvis inte. När vi nått varvet med 10 repetitioner skulle vi nämligen kriga oss tillbaka igen, upp för hela listan och avsluta med 50 burpees och 50 thrusters. Vi hade 25 kilo på stången, och det räckte mer än väl.

isabel-boltenstern-roadtrip-norrland
Efter passet vinkade vi hej då, och fortsatte resan norrut. I skrivande stund passerar vi Sundsvall, och vid midnatt är vi framme i Umeå!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.