Livet

Två frågor till er

21 augusti 2017

God morgon, solstrålar! Precis när jag tänkte skriva ner det uppenbara faktumet att ”måndag betyder ny vecka” slog det mig att amerikanarna börjar veckan med söndag?! Fram till nu har jag tänkt att det är helt galet, MEN tänk så har de bara knäckt koden. De avslutar veckan med ledighet – och börjar veckan med ledighet! Tänk så använder man sin söndag som nystartsdag istället för ”vänta-in-måndagen”-dag då?

Nå väl, denna vecka kommer gå i rasande tempo, misstänker jag. Därför behöver jag hjälp med två stora frågor jag bevisligen inte kan besvara själv:

ETT – i eftermiddag tänkte jag spela in en video – men om VAD?

TVÅ – vilken klänning ska jag ha på mig på Kristallengalan?!

isabel-boltenstern-smoothie-bowl
Smoothie på banan, kvarg, mandelmjölk och frysta hallon. Toppat med cashew, torkad banan, pekannöt, solrosfrö och kokos!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Lina 21 augusti 2017 at 10:30

  Såg en video när personen i fråga visade upp sina 10 favoritsaker hemma hos sig, kan vara en idé :-)

 • Reply Linn 21 augusti 2017 at 13:07

  Hej!
  Här kommer lite som jag gärna skulle vilja läsa om!
  * Dina favoritövningar inom CrossFit
  * Hur du brukar klä dig utan att upplevas som kort (inget illa menat, men jag är också kort, och har svårt att hitta kläder som gör att jag inte ser kort ut. Jag minns att jag läst/hört att du är 160, men du ser längre ut. Hur gör du? :) )

  Keep up the good work! Du inspirerar verkligen!

  • Reply Isabel Boltenstern 22 augusti 2017 at 08:04

   Det där med favoritövningar har jag klurat på ett tag, men behöver att boxen är tom (annars bullrar det som fanken) – så den kommer! Hur jag gör för att inte se kort ut… Jadu, där har jag nog inga teorier. Jag brukar inte tänka på det alls, så kan nog inte hjälpa dig där!

 • Reply jonna 22 augusti 2017 at 05:18

  jag gillar ju dina utmattnings-videor. det är en fin kontrast att du pratar om något så allvarligt men ändå har kvar din humoristiska underton.
  jag är mitt uppe i att gå från sjukskriven för utmattning till att börja konstskola på heltid och känner mig som en riktig gamling när jag är redo att gå och lägga mig för att vila efter lunch… kan du inte prata om något inom den ramen? hur sjukt det är att komma tillbaka och vad det inneburit för dig

  • Reply Isabel Boltenstern 22 augusti 2017 at 07:58

   Jag tänkte göra en video om utmattning nästa vecka, så kan försöka hitta på något på det temat! Tack!

 • Reply Sofia 22 augusti 2017 at 12:04

  Om du har tips på hur du tänker kring att jämföra sig med andra. Jag har själv kört fast och gått från att göra det då och då under kanske Pms eller nästan aldrig, till att göra det jämt. Jag vet att det är mycket som vi inte vet om varandra eftersom sociala medier får allas liv att framstå som fantastiskt. Jag vet att det är oändligt och slöseri med energi. Men det kommer ändå. Och hur man än gör har man ändan bak. Är jag på landet jämför jag mig med alla som har fast jobb, bra bilar kanske hus och tom barn. Är jag i stan jämför jag mig med allas karriärer olika platser de bott och studerat på osv. Jag har tagit bort både instagram och Facebook apparna så jag inte så lätt kan gå in och se hur totalt främmande människor ”lever”

  • Reply Isabel Boltenstern 24 augusti 2017 at 21:02

   Åh, jag önskar att jag hade massa tips på ämnet… Upplever att det där går i svackor för mig, just nu exakt noll, men HUR det blivit så vet jag inte. Förnuftet säger ju att vi inte behöver jämföra oss, men känslan säger inte samma sak. Nina Åkestam skrev i boken ”meningen med hela skiten” att man kan göra en övning där man tänker sig själv som gammal och värderar därefter. Vad vill din inre tant göra? Det kan bli en bra kompass för att man zoomar ut lite och får perspektiv. Du kan läsa mer utförligt här: http://volante.se/texter/glom-inte-vem-du-ska-bli/

 • Reply Frida 22 augusti 2017 at 19:46

  Fler filmer om Bullet journal :D

 • Reply Malin 24 augusti 2017 at 12:53

  Nu kommer väl detta lite sent, men jag säger som Frida: mer om din bullet journal!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.