Video

två stora nyheter

27 mars 2017

Igår hämtade vi en liten valp hos Hundar Utan Hem, och idag är Leif Loket stjärna i videobloggen! Herregud, så mycket kärlek jag har för den här lilla rackaren, trots att vi inte ens haft honom ett dygn. SE MER HÄR:

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Rebecca 27 mars 2017 at 18:52

  Jag dör vad söt!!!

 • Reply Ingrid 28 mars 2017 at 05:54

  Åh hjälp vad söt valpen är!

 • Reply Emma 28 mars 2017 at 09:28

  Gullig valp :D

 • Reply Stina 28 mars 2017 at 14:17

  Hej Isabel!

  Mitt namn är Stina Dahlgren och jag studerar journalistik på Södertörns högskola. Just nu skriver jag och en studiekamrat vår C-uppsats ihop som handlar om de hot och hat många kvinnliga sportjournalister får mottaga. Jag skriver till dig därför att jag undrar om du har upplevt detta och om du i så fall kan tänka dig att dela med dig? Tanken är att det ska bli en utveckling av den uppsats Stina Branting skrev för drygt ett år sedan. Jag bifogar en artikel där du kan läsa om hennes studie och få ett grepp om vilken vinkel vi har tänkt oss.

  Allt gott,
  Stina Dahlgren och Linnéa Engholm

  http://www.idrottsforskning.se/kvinnliga-sportjournalister-vill-bryta-manliga-revir/

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.