Livet

Uppföljare om huden – ett stort tack!

23 december 2017

Nu har jag gått igenom alla era kommentarer på förra inlägget om min risiga hy och måste bara TACKA SÅ ENORMT. Dels för alla era tips, men också för att ni delar med er och får mig att inte känna mig som en spetälsk. Hade ingen aning om att så många haft precis samma strul med hyn, och att fler än jag tycker att det tär på självkänsla/ork/energi.

För någonstans har jag dubbelbestraffat mig själv i det här. Inte nog med att jag klankat ner på mig själv som inte bara kan ha porslinig porlös pigmentfläcksfri surfarhy – jag har också skämts över att det påverkat mig så jävulskt mentalt. Och tyckt att jag varit mesig som ens brytt mig? För världen har ju större problem än mina röda märken i fejset. Ni hör ju hur den nedåtgående spiralen var i full snurr…

Så TACK för att ni kommenterat, fått mig att känna mig mindre ensam. Efter jul traskar jag till hudterapeuten!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Emma 23 december 2017 at 11:17

  Åh så bra! Tipsar verkligen om diagnostiskt centrum hud där det jobbar massor av specialistläkare inom området & som i anslutning även har estetiskt hudläkarcentrum som har SUPERprodukter
  http://ehlc.se/produkter/

  (har testat alla bra märken som exuviance, paulas choice, beaute pacifique mfl men deras ÄR bättre. Medicinsk hudvårdsprodukter är grejen). De behandlar även ärr, gör behandlingar mm. Som sagt, ej sponsrad bara så nöjd efter flera års grov acne och ärrbildningar. Och glöm inte- släpp det där med att bli ”perfekt”. Alla är olika. Vissa drar ”nitlotten” och har inte porslinshy… men det är så många som redigerar bilder idag så de flesta har faktiskt blemmor, mer eller mindre!

  Remiss till diagnostiskt centrum hud behövs men rekommenderar typ mindoktor eller kry för detta, så har du en remiss på 5 min!

  Kram från syster Emma med fd acneproblematik haha

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.