Utbrändhet Video

Utbränd – vad f*n gör jag nu?

27 januari 2019

”Jag blev sjukskriven för utmattning igår och behöver en första hjälpen – var fan börjar man?!”

Så löd en av de frågor som kom in via min Instagram som jag idag tänkte besvara. Vanligtvis skakas hela tillvaron om ganska rejält, och rådet att ”ta det lugnt” ÄR svårt när man är van att köra på i 180 km/h. Kom ihåg att jag inte är läkare/psykolog och bara ger tips utifrån min egen erfarenhet. Professionell hjälp är alltid att rekommendera!

Här kommer mina tre tips på vad man ska göra i det första stadiet av sjukskrivningen!

FLER VIDEOR PÅ SAMMA TEMA: 
✖️ 10 lärdomar från min utbrändhet
✖️ Ge sig själv de bästa förutsättningarna
✖️ Konsten att prioritera

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Emmelie 30 juli 2021 at 15:11

    Jag tittade precis på din video ”Utbränd – vad f*n gör jag nu?” och blev helt tårögd av igenkänning och hur du det säger träffar mig rakt i hjärtat. Jag är själv drabbad av utmattning och känner fortfarande hur jag arbetar med att hitta rätt väg ut ur den och vad jag behöver göra (och inte göra) för att inte ska hamna där igen. Det är märkligt hur man ibland kan vara sin värsta fiende och sin allra bästa vän på en och samma gång. En värdefull video som skänker otroligt mycket insikt, förståelse och tröst. 6 minuter tyckte du blev långt, jag hade utan problem kunnat lyssna på dig i 6 timmar. Tack, av så många olika anledningar! ❤️

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.