0
Utbrändhet Video

Utbränd – vad f*n gör jag nu?

27 januari 2019

“Jag blev sjukskriven för utmattning igår och behöver en första hjälpen – var fan börjar man?!”

Så löd en av de frågor som kom in via min Instagram som jag idag tänkte besvara. Vanligtvis skakas hela tillvaron om ganska rejält, och rådet att “ta det lugnt” ÄR svårt när man är van att köra på i 180 km/h. Kom ihåg att jag inte är läkare/psykolog och bara ger tips utifrån min egen erfarenhet. Professionell hjälp är alltid att rekommendera!

Här kommer mina tre tips på vad man ska göra i det första stadiet av sjukskrivningen!

FLER VIDEOR PÅ SAMMA TEMA: 
✖️ 10 lärdomar från min utbrändhet
✖️ Ge sig själv de bästa förutsättningarna
✖️ Konsten att prioritera

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.