Utbrändhet Video

UTBRÄNDHET: tips till anhörig

8 maj 2017

Det är dags för en ny video, och här kommer tips till anhöriga till de som drabbats av utbrändhet, utmattningssyndrom eller utmattningsdepression. Jag vet att det här inlägget varit MYCKET efterfrågat, så jag hoppas att många finner någon tröst/lättnad/hjälp i videon.

Det finns lika många sätt som människor, men jag har (som alltid) utgått från mig själv och min situation. Som jag säger i videon: prata med den drabbade i din närhet och hör efter hur hen önskar bli hjälpt. Ofta är det förståelse, omtanke och omhändertagande som är grunden, så börja där.

Och nu till videon! Håll tillgodo, skriv en kommentar om ni vill – och dela till folk som kan behöva se klippet.

TIPS TILL ANHÖRIG – utmattning, utbrändhet och stress

SE ÄVEN:
MIN DAGBOK SOM UTBRÄND
UTBRÄNDHET – OLIKA SYMPTOM
15 ANLEDNINGAR TILL UTMATTNING

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Elin 8 maj 2017 at 19:26

  Otroligt viktig video! Tack för att du gjort denna! Jag delade den till mina anhöriga <3

 • Reply Maja 9 maj 2017 at 06:28

  Nu gråter jag. Ligger här trött och jäklig och försöker motivera att jag ska ta mig till arbetsträningen. Men det ska jag ej. Ska ju va där för min skull och det ger bara ångest. Så idag får jag va hemma. Och sen ska jag skicka den här videon till min famil och sambo.
  Hur jäklig min utmattning än varit. Hur jäklig din utmattning än varit har det på något sätt varit skönt att du varit sjuk samtidigt. Att dina videos kommit ut och hjälpt lite under vägen.
  KRAM

  • Reply Isabel Boltenstern 10 maj 2017 at 22:46

   Jag förstår verkligen känslan, och att inte vara ensam i utmattningen är den stora räddningen <3 ta hand om dig. Kram!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.