Resor

Utflykt i Spanien

21 december 2017

isabel-boltenstern-ronda-spanien-1

God morgon från Spanien! Igår fick Alex och jag en impulsidé att puttra upp i bergen med vår Fiat 500, och vi tog med oss kameran. Låt oss ta en titt på hur vackert det var! *sippar på morgonköppen*

Innan vi går loss på utsiktsbilderna får ni se min sambo. Han har glömt sin trimmer på hemmaplan men harvar på. Ska bli så spännande att se hur han ser ut runt nyår. Är så orimligt kär i honom att jag ibland kan bli tårögd av att tänka på att vi är ihop. Är det normalt? Tveksamt. Men kul.

Och nu då: UTSIKTEN!

isabel-boltenstern-ronda-spanien-2

Kan inte begripa hur man vågar bygga hus sådär nära ett stup? Och hur lägger man första byggstenen på den där muren? HUR många människor har fått sätta livet till innan arbetsmiljöverket ca anno 1700 började ställa KRAV? Små funderingar jag hade bara.

Jag var också där! Det har inte varit en enda bild framifrån på mig på sociala medier de senaste veckorna eftersom min hy kaosat totalt. När det var 20+ meter och ett stup mellan mig och kameran var det dock okej. Ska skriva mer om det här någon dag, men är så allmänt (jäkla) less att jag inte ens giter just nu. Nåväl.

isabel-boltenstern-ronda-spanien-8

Och den här miljön då?! Som en kuliss – fast den är INTE gjord av papp?! Otroligt.

Efter någon timmes fotande, strosande och fikande satte vi oss i bilen och åkte hemåt. Mysig utflyktsdag här på spanska solkusten!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sofia 29 december 2017 at 22:16

    Så fina bilder! ✨ Vilken kamera/objektiv har du använt?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.