Träning

”Utmålar mig som en träningsperson”

9 maj 2019

Titta, vem som letat sig tillbaka till boxen! Håhå jaja, jag har ju inte tränat på ett tag, vilket tydligen provocerat. Fick höra att en person i min närhet hade gått runt till flera av mina vänner och varit irriterad på att jag ”utmålade mig som en träningsperson” trots att jag ”inte tränar så ofta”. Som att jag inte förtjänade någon form av ”epitet” för att jag inte visar ständig närvaro på gymmet. Så vi kan väl ta denna puck en gång till? Här kommer några tankar:

isabel-boltenstern-traning-04863+

 1. För det första ”utmålar” jag mig inte som någonting. Jag lägger upp bilder på det jag gör, oavsett om det är att gå på skogspromenad med Ingrid eller en sketen toes to bar, som här ovan. Att göra en överslagsräkning på ration träningsbilder till civilbilder på min Instagram kommer inte ge en rättvis bild av mitt liv. Att man behöver påminna om det här 2019 ger mig invärtes klåda, men nu är det gjort. Igen.
 2. Vad är definitionen av träningsperson? Någon som tränar stenhårt minst 5 gånger i veckan 52 veckor om året? En som springer maraton och ramar in sina nummerlappar på kontoret? Tävlar Crossfittävlingar med ett flak Nocco som pris? Blir inte riktigt klok på det här.
 3. Jag önskar VERKLIGEN att jag kunde försörja mig på idrott, men så är inte fallet. Andra saker som ska in i mitt vardagspussel, utöver träning, är bland annat: sova 9 timmar, programleda dubbla världsmästerskap, skriva en hel bok, rå om den här bloggen, ta hand om världens bästa Ingrid, vara en härlig kompis som spelar tv-spel och lagar tisdagstacos, hänga med min kille, bjuda in till bokkontraktsfest, hälsa på familj i Skåne och spela golf. ALLA de här grejorna är viktigare än att ”framstå som en träningsperson”. Jag tränar när jag har tid, inte för att det är ett måste.

Så, det var slutet på denna rant. Nu ska vi gå över till något roligare, nämligen vad jag körde! 

isabel-boltenstern-traning-04839+

4 VARV AV:
5 meter handstand walk
10 boxjump over
10 shoulder to overhead (med två 10-kiloshantlar)

4 VARV AV:
10 thrusters (med två 10-kiloshantlar)
10 toes to bar
5 pullups

4 VARV AV:
10 jumping lunges
10 devilpress (med två 10-kiloshantlar)

PS. Se det som tre separata wodar med vila mellan. Kör antingen så snabbt du kan mot en rullande klocka, eller bara gneta dig igenom det efter bästa förmåga.

isabel-boltenstern-traning-04814+

Vad jag har på mig, undrar ni?

T-shirt / SOC 159:-
Tights / SOC 199:-
Skor/ Reebok Nano

isabel-boltenstern-traning-04833+

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Pernilla 11 maj 2019 at 07:07

  Jag tycker så mycket om det du publicerar för att det känns äkta, ibland mer träning, ibland nästan ingen träning alls i dina inlägg. Träningsperiod eller inte, för mig är du en härligt inspirerande människa som liksom jag prioriterar för att få livspusslet att gå ihop. Du är fantastisk och mycket inspirerande för mig som ”bara” är människa! Tack!
  Kram P

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.