Bullet Journal

Vad är en bullet journal?

11 augusti 2017

Det har äntligen blivit dags att visa hur min bullet journal ser ut! Jag har ju tjatat hål i huvudet på er om detta fenomen som får en att sitta fyra timmar i streck framför YouTube…

I videon går jag igenom vad en bullet journal är, lite tips och tricks, och förklarar hur jag tänkt när jag skapat min egen. Så håll tillgodo:

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply Klara 11 augusti 2017 at 08:52

  Vad ”heter” boken?? Fullkomligt ÄLSKAR detta!! Du är så sjukt inspirerande ska du veta<3

 • Reply Emilia 11 augusti 2017 at 19:00

  Underbart, måste börja med detta! En grej som ger mig lite löjlig startångest i nya anteckningsböcker är hur mycket utrymme som bör ges i förväg till olika listor/teman. Hur gör du om du vill fylla i fler böcker att läsa eller mer lyftstatistik än du gett utrymme till från början? Vad händer på andra sidan, liksom?

  • Reply Isabel Boltenstern 21 augusti 2017 at 07:47

   Alltså ja, det är väl sånt här som jag inte tampats med än men som kan bli kruxigt framöver. Men tror att man får inse att det inte alltid kommer vara nitiskt. Just nu känner jag mest att jag gett för lite utrymme åt kalendern?! Men annars får man väl göra en andra läslista längre bak, eller skriva på varje rad istället för varannan (liksom fylla i tomrummen där)? Eller om man nu läser mycket, då kan du ägna två sidor redan från start.

 • Reply Jennie 12 augusti 2017 at 07:09

  Faaaaaaantastiskt! MEN du måste berätta var du köpt utrustning. Jag såg i en kommentar ovan vad boken hette och länken dit, men pennorna då? Och sen har jag ju iofs inte en chans i helskotta att kunna skriva sådär fint. Kalligrafi eller vad är det det heter? Jag är fullkomligt såld, jag äääääälskar listor!

  • Reply Isabel Boltenstern 21 augusti 2017 at 07:45

   HAHA <3 den vanliga skrivpennan är en simpel 0,38 från Muji (jag kommer inte in på deras hemsida nu?!) och färgpennorna kommer från Brushables och är två olika nyanser i varje ände – SUPERsmart plus orimligt sköna att skriva med. Jag kunde (kan) inte heller kalligrafi men testar mig fram och apar efter andra på the Internetz så lär jag mig!

 • Reply Tina 12 augusti 2017 at 07:34

  Så kuuul! Ska bara våga med min hemska handstil! Undrar som ovanstående, vad använder du för pennor? :)

  • Reply Isabel Boltenstern 21 augusti 2017 at 07:41

   Det där med handstilen är ju också ett litet miniprojekt i sig – att skriva långsamt och kontrollerat istället för att harva på som vanligt. Kämpar också med det där och glömmer ibland bort några bokstäver i farten, haha… Skrivpennan är en 0,38 från Muji, och färgpennorna är från Brushables! De har två nyanser, en i varje ände, och är ljuuuuvliga att måla med!

 • Reply Jessica Pilman 12 augusti 2017 at 17:32

  Ett hett tips är gruppen Bullet Journal Sverige (Bujo) där finns nycket inspiration och och så många som kommer med tips och trixs.

 • Reply Cornelia 16 augusti 2017 at 17:15

  Såg att du länkat till boken du har, men köpte du den på nätet eller finns den även i butik? Vill ju otroligt gärna börja med detta efter att ha sett din video som ledde mig in på youtube där jag sträck-tittat på liknande i timmar de senaste dagarna. Mår ju bra i själen av det haha:)

  Superbra blogg och youtube<3

  • Reply Isabel Boltenstern 21 augusti 2017 at 07:34

   Nejdå, jag köpte den i butik! Tycker det är skönt att få känna på grejorna fysiskt, testa pennorna på provpapper osv. Och TACK förresten! <3

 • Reply Johanna 18 augusti 2017 at 11:48

  Jag fullkomligt ÄLSKAR detta! Har till och med tittat på det två gånger. Somnade lycklig för jag tänkte på att jag ska köpa en likadan bok i helgen och börja.

 • Reply malin 20 augusti 2017 at 19:06

  yes! vad härligt det var att komma hem från en väldigt härlig resa, och så få sätta sig och se på den här! som jag har längtat. tusen tack också för tipset om din första bujo-bok med de tunna papperna. jag förstår exakt varför du bytte! hoppas det blir fler bujo-videor i framtiden :)

  • Reply Isabel Boltenstern 21 augusti 2017 at 07:30

   Ooooh, så mysigt! Absolut, jag ska försöka komma på något att visa :)

 • Reply Michaela 21 augusti 2017 at 07:25

  Tack för att du nämnt bullet journal några gånger, du har sått ett frö i mig. Efter att ha sett den här videon är jag heeelt såld, måste skapa en! Jösses vad fint du gjort det. Vad har du använt dig av för pennor? De såg ut att vara lättarbetade och ge ett fint resultat, om man nu får prata så om pennor, haha.

  • Reply Isabel Boltenstern 21 augusti 2017 at 07:30

   Taaack! Jag älskar att prata om pennor, så det får man! Den vanliga svarta är från Muji och har 0,38-spets. Sedan har jag två färgpennor (en grå och en beige) från Brushables. I ena änden är de ljusa, och andra mörka. SUPERfina, trots att jag bara använder den grå för att göra det så städat som möjligt. Sedan tänker jag också att man får prova sig fram till vad man gillar, både i pennor och upplägg. Så testa testa testa!! :D

   • Reply Michaela 26 augusti 2017 at 08:47

    Skönt att det finns fler pennfantaster! Tusen tack för svaret, ska genast ta mig tid att inhandla utrustning. Ja det verkar onekligen som ett bra koncept att slippa den inrutade måndag-söndag-kalendern!

    TACK!

 • Reply Louise 24 augusti 2017 at 14:15

  Så det här blocket gör inte så tuschpennor går igenom?! :D

  • Reply Isabel Boltenstern 24 augusti 2017 at 20:58

   Mjaae, alltså det beror ju på vad du har för pennor. Men jag tycker det är tjockare (och glansigare) än exempelvis Leuchtturm.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.