Listor Mat

Vad jag dricker

20 juli 2017

Bloggqueen Flora fyllde i denna lista för ett tag sedan, och nu tänkte jag göra detsamma. Läs noggrant så ni ladies är förberedda om vi springer på varandra på stan ;))))

Kaffe:
Här blir svaret inte roligare än bryggkaffe med lite mjölk. I skrivande stund hör jag svärföräldrarnas perkulator snarka fram dagens första kopp – och är IVIRG att få bälga i mig. Är inte så mycket för när kaffe ska spexas med, men en iskaffe kan också gå bra.

Te:
Det var så längesedan jag drack te, men under början av min utbrändhet drack jag extrema mängder. Tog pappas största kopp ur skafferiet, körde ner något Rooibos-te som hette ”sov gott” – och sippade i mig.

Vin:
Jag kan så extremt lite om vin, så min enda preferens är att det ska vara rött. Vanligtvis beställer jag ”musigt” och ”tungt” rödvin, men vet knapp vad det innebär ¯\_(ツ)_/¯

isabel-boltenstern-london

Vatten:
Jag är så E-X-T-R-E-M-T dålig på att dricka vatten. Min kropp måste vara torr som fnöske på insidan, för jag tar ett glas kranvatten var tredje dag ungefär. Jag dricker aldrig vatten när jag tränar heller, så borde nog skärpa mig.

Mjölk:
Här skuggar jag min mamma och vägrar dricka enbart mjölk. Kan ha i en touch i mitt te eller kaffe, men att dricka det solo är så vidrigt.

Öl:
Motvilligt under beerpong. Det enda som kan vara liiiite gott är typ en Corona eller motsvarande på en varm sommardag.

(JA, detta hände! Tre bollar i samma glas under förra årets födelsedagsfest. Malkolm, Kalle och jag är ett dreamteam.)

Cider:
Tycker ofta cider blir så sötsliskigt nu för ti’n, så andan faller sällan på. Men OM det ska drickas cider, så blir det något så tradigt som typ… äpple.

Drink:
Hmmm… Jag dricker ju sällan drinkar heller. Varför valde jag ens att fylla i denna lista, kan man ju undra? Jag drack en trevlig Bellini i Spanien i juni, men annars har det inte cocktailats ihop något på ett bra tag.

Bubbel:
HAHA, jag inser nu att alla mina alkoholpreferenser baseras på 1) mina föräldrar eller 2) fin flaska. När det kommer till bubbel köper jag nämligen ALLTID Cava av varianten Freixenet – den svarta flaskan. Och hur kommer det sig? Jo, när pappa och jag åkte till Tyskland på en av farmors sprit-handlar-resor köpte pappa denna, och jag skuggade hans inköp rakt av.

Juice:
Dricker inte juice, tycker mitt saliv blir så tjockt längst bak i gommen, haha.

 

Läsk:
Jag är ju BESATT av Vitamin Well Free, och tycker de får oförtjänt lite uppmärksamhet. De är sockerfria och svagt kolsyrade, och smakar HIMMELRIKET. Skäms lite när jag säger att jag dricker minst två om dagen, men är det livets enda last så får det väl vara. Spirit är den godaste smaken.

isabel-boltenstern-vitamin-well-free

Saft:
Fläder <3

Alkoholfritt ute:
Förr var jag ofta designated driver under tennisveckan i Båstad, och då gick jag runt på RedBull eller hederlig Cola Zero. Har ju haft några av mina absolut roligaste utekvällar helt spiknykter, så det kan jag rekommendera. PLUS skönt att kunna bila hem från krogen och inte vara bakis dagen efter!

Favoritdryck:
Förutom Vitamin Well Free får jag nog skicka ett hyllande ord till Nocco Caribbean. I vårt hushåll är Nocco-konsumtionen tämligen hög, och när Alex fick hem senaste beställningen frågade budkillen med oro i rösten: ”ni ska väl inte ha allt det där själva”? Jag har fördruckit mig på både persika och röda bär, så nu är Caribbean min senaste ögonsten.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Emma 30 juli 2017 at 22:32

    Var har du köpt det dösnygga ”so much shit to do”-blocket?! ?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.