Ingrid Livet

Välkommen hem, Ingrid!

21 december 2018

Mitt hjärta håller just nu på att sprängas – VI HAR FÅTT HEM VÅR VALP! Det är helt obeskrivligt?! De senaste åren har jag tjatat hål i huvudet på alla i min omgivning att jag inte vill något hellre än att skaffa hund, och nu är det verklighet. HELT absurt och underbart! Nyp mig någon!

isabel-boltenstern-ingrid

Det första dygnet inleddes med att vi hämtade henne i Lindesbergs-trakten, och efter fika, påskrivning av papper och lite lek med syskonen satte vi oss i bilen med destination hem. De första minuterna pep Ingrid lite, och tassade omkring nervöst, men därefter la hon sig och sov hela vägen.

isabel-boltenstern-ingrid

Det här med att promenera i minusgrader är ingen höjdare, har vi upptäckt. Helst vill Ingrid bara vara innanför en människojacka och lägga nosen under ens näsa, så hon får varm utandningsluft på sig. Så gullig att jag kreverar.

isabel-boltenstern-ingrid

Eftersom Alexander varit borta i 2 veckor och jag i 5 hade vi bokat dubbla tvättider. Tvättarn’s little helper använde resväskan som bädd (och lite toalett men lyckades pricka pinkstrålen rakt i en nyköpt skål såatte..). Förutom att studsa runt och titta på saker har Ingrid en bästa hobby i att sova. 21 timmar om dygnet, ungefär! Extremt mysigt, tycker jag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.