Livet

Välkomna till idyllen

11 juni 2018

God morgon, trogna vapendragare! Här kommer en internethälsning från norra delarna av landet där myggorna invaderar efter 20.30 varje kväll (men det är liksom det enda jag inte tycker om). Som rubriken antyder välkomnas ni till idyllen, så låt oss inte göra er besvikna. Här kommer några bilder från min gårdag som får en gråtfärdig när man tänker på studentlägenheter, snabbnudlar och fullknökade Stockholms-bussar.

isabel-boltenstern-maggan-03863+

Jaha, om det är jag som sitter som en SOMMARFLICKA i värsta Astrid Lindgren-miljön och klappar på en pytteliten hund? Ja, det är en korrekt spaning.

isabel-boltenstern-maggan-03885+

Det här är Maggan, som jag nämnde oförskämt många gånger i förra blogginlägget där jag listade det bästa med förra veckan. Hon toppar givetvis ALLT även vecka 24, kan jag lova trots att det bara gått en dag. Hur Maggan ser ut när hon springer? Well:

isabel-boltenstern-maggan-03868+

isabel-boltenstern-maggan-03870+

Som sagt: stark kontrast till vardagen i en storstad. Påminn mig om det nästa gång jag klickar in på Hemnet och kollar tvårummare vid Odenplan för 5 miljoner.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ida 12 juni 2018 at 19:39

    Ser typ hur mycket zen jag skulle hitta i mitt liv – måste övertala Robin att köpa ett hus på landet.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.