Livet

Vänta på att den värsta skiten ska blåsa över

11 september 2019

Jag är helt överväldigad av era omtänksamma kommentarer på förra inlägget – herregud, vad många kloka och godhjärtade människor som finns i mitt liv – och uppenbarligen läser denna blogg! Det värmer verkligen i hjärtat med igenkänningen och era fina kommentarer/sms/DM.

Som jag svarade en av er: jag tycker att jag har ganska bra koll på varför det blir sån här ”overload” för mig, och jag tror att det är anledningen att jag så sällan hamnar i denna situation. Jag ser när det hopar sig i horisonten och lyckas ofta styra av, pausa och byta riktning innan stormen hinner nå mig. Men man kan inte alltid påverka den själv tyvärr… Detta var en sådan grej. Denna gång fick jag bara stålsätta mig när stormen kom, gå ner i min jordkällare och vänta på att den värsta skiten skulle blåsa över.

nudlar

Efter att jag ställde in heldagen på Öland kändes det direkt bättre. Hela måndagen gick åt att bara ligga hemma, äta snabbnudlar och titta på YouTube-klipp. Visst har ni sett Elin Keros fantastiska kanal? Hon gör så ohyggligt vackra videos som inte är sådär skrikigt, snabbt och skränigt som resten av YouTube tenderar att bli.

Vill också passa på att ge en shoutout till videokonferenser. JISSES, vad bra det är att ha möjligheten att vara med på ett OS-möte från sin egen soffa när man inte är kry. Okej, det var ett sidospår. Nu när jag ändå är i tipstagen kan jag passa på att dunka ut en låt som ger mig väldigt mysiga höstkänslor: The Walters – Fancy Shoes

Någon annan som har tips på mysiga höstlåtar? *desperat från person som knappt skapat en spellista sedan våren 2013*

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Malin 12 september 2019 at 08:26

  Ingen låt men delar min senaste lista: https://open.spotify.com/user/mummelmy/playlist/4GhywPTRZX2qPVNyPuXXui?si=dtVkWfF9SqWLOwQGo8R9SA

 • Reply Bella 13 september 2019 at 16:20

  Crocodile – Tamino är den mysigaste låten jag vet just nu!

  • Reply Isabel Boltenstern 18 september 2019 at 11:11

   TACK! Jag la till den i listan nu!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.