Livet Resor

Världens vackraste sport

11 maj 2018

Om jag hade haft ett gammalt hederligt fotoalbum som förr i tiden hade jag framkallat följande bilder och skrutit med under familjesammankomster. Såhär fint kan det nämligen se ut på en golfbana, och plötsligt förstår jag inte varför jag bara jobbar med sporter som utförs i sjaskiga sportkomplex.

isabel-boltenstern-marbella-0229+

Utslag på Los Naranjos i Marbella. Första hålet, en FRÖJD för ögat. Sätter dessutom munkavle på mig själv med armen vid varje drive.

Och såhär fin bild lyckades mamma fånga när bollen flyger iväg. Givetvis blev resultatet för mycket höger, rakt ner i en bunker. Har haft ett himla strul med mina utslag de senaste dagarna och har därmed ökat mitt självförakt med några hundra procentenheter.

Den här godbiten gjorde premiär för säsongen, och jag tror det var hans tredje runda i livet? Nu gick vi bara nio hål, men det var så himla imponerande att han samlade ihop 18 poäng och därmed gick på sitt handicap! STJÄRNA!

isabel-boltenstern-marbella-golf-9628+

Dessutom var stabila mamma också med och höll de två fågelungarna i styr. Om inte det här ser ut som en exemplarisk modellbild för Ecco/Ping/Callaway/var-nu-glasögonen-kommer-ifrån så vet jag inte vad.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.