Livet

Vecka 21 i bilder

23 maj 2020

Veckan som gick har varit magnifik på alla sätt och vis. Dels har vädergudarna hört våra önskemål om försommarvärme, men OCKSÅ för att kalendern signalerat röd dag – och att dessa två skedde SAMTIDIGT… ja, det kan väl bara klassas som vardagsmagi, det. Låt oss ta en titt på hur veckan såg ut!

Isabel-boltenstern-whippet

tisdagen åkte Alex och jag på heldagsfotografering i Norrköping med SOC, och dagen därpå tog Ingrid mig på tur till ett par kolonilotter där tulpanerna visade Hollands-status. Riktigt maffiga!

Isabel-boltenstern-bok-lycka-till-med-resten-av-livet

Efter lunch plingade det till i mailkorgen och förlaget hade fått den nya upplagan av boken! ”Kan du komma in och signera på en gång?”, frågade de, och jag hoppade på första bästa tunnelbana till stan. 500 nya ex har fått en touch av bläck i sig och dessutom skrev jag hemliga meddelanden i fem av de. Om du får ett – SÄG TILL! De finns att beställa – klicka här! (Obs, vet inte om jag måste reklammärka det här så gör det för att vara på säkra sidan! Reklam för min egen bok!)

Isabel-boltenstern-blogg

torsdagen var det den beryktade röda dagen och då slog min vän Amanda och jag på den stora trumman – vi hade firardag! Vi ville inte att Coronan skulle få ta udden av att hon fyllt 30 och jag släppt en bok, så vi ställde till med fruktbuffé och barnkalasisbitar på en solig balkong. Dessutom hade Api med jordens minsta maracas – hon hade inte riktigt läst måtten innan hon klickade hem den från någon suspekt hemsida, så det visade sig att den var exakt fyra centimeter stor och innehöll EN pärla som lät. Toppenfestligt ändå! På kvällen grillade vi. Mys!

Isabel-boltenstern-bok

Och så var det fredag. Förutom att jobba passade jag på att skicka ett exemplar av boken till min gamla psykolog, hon som är omnämnd i boken. Jag skrev ett långt meddelande till henne och passade på att hjärtmarkera där hon kom in i bilden. Är så förbaskat tacksam för allt hon gjort för mig att det inte finns ord för att beskriva det. Blir tårögd bara jag tänker på det. Tänk vad EN person kan göra skillnad?

Isabel-boltenstern-traningspass

På eftermiddagen mötte jag upp Carro på boxen och körde två jäkla TOPPENPASS! Ni ser de här ovan, och de är alltså I go, you go vilket innebär att en kör i taget och den andra väntar. Man hjälps alltså åt som ett lag att ta sig igenom passet! Endorfinerna sprutade och jag påmindes om hur gött det var att träna med någon annan.

Isabel-boltenstern-mat

Efter passet gick vi hem, solade på balkongen och gjorde oss iordning för kvällen. Våra killar kom hem och tillsammans lagade vi älgfärsburgare med DE HÄR tillbehören. Både Carro och jag hade sparat ner receptet som Siri Barje visade i Nyhetsmorgon – örtslungade pommes och örtsmörsdränkt grillat blomkålshuvud. DRA MIG BAKLÄNGES, så gott det var! Det måste ni testa!

Och nu är det lördagkväll, och jag har fruktansvärd träningsvärk från igår som jag drygade ut med en massa skivstång även idag. Veckans tredje och sista pass blev thrusters, frontböjar och handstand pushups och därefter stupade jag i soffan och kollade klart på Grey’s Anatomy säsong 14. Nu har jag precis hällt ut ett nytt pussel på köksbordet, så nu vet ni var ni har mig hela söndagen! Tack för att ni läst denna enormt vardagliga redovisning av några dagar i det lilla livet!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lizette 26 maj 2020 at 08:18

    Jag verkligen älskar och uppskattar den här typen av inlägg. Tack!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.