Livet

Vecka 43 i bilder

29 oktober 2017

God söndag, kära medmänniskor! Ännu en vecka börjar närma sig sitt slut, och den här går inte till historien som en av de mest händelserika. Jag har mest ägnat vecka 43 åt att knappa på datorn, prata i telefon och sortera kvitton, för att vara ärlig. Och med den peppande inledningen presenterar jag härmed min vecka i bilder!

isabel-boltenstern-autumn

Jag har promenerat från Östermalmstorg till Hornstull med Emma och hittat fina gränder i Gamla Stan.

isabel-boltenstern-kappa

Har vägrat ta av min nya kappa trots att jag varit inomhus för det är så O-ER-HÖRT mjuk. Tvingar alla mina vänner att klappa på mina armar :)))

isabel-boltenstern-dator-apple

Dessutom har jag investerat i en ny dator. Eftersom jag ägnar ganska många timmar per vecka åt att redigera video behövde jag något större än min tidigare 13″-laptop som dessutom kraschade stup i kvarten. Nu har jag en ordentlig arbetsplats (!) där jag slipper förstöra rygg och nacke!

isabel-boltenstern-kasai

I fredags kväll var våra vänner Victoria och Daniel hemma och hälsade på, och hela gänget samlades för sushi på Kasai.

isabel-boltenstern-pussel

Under lördagen hade jag planerat att gå på event hos YouTube, och hade sett fram emot det senaste två veckorna. Men saker kom ivägen, främst huvudet, och då fick det bli hemmakväll istället. Ida och Robin kom över med köpepizza och ett nytt pussel som vi bearbetade fram till midnatt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.