Resor

venice beach

28 juli 2016

MEN HEJ IGEN, jag är några dagar back med uppdatering från det stora (men ack så märkliga) landet i väst. här kommer ett semitappert försök att komma ihåg vad som skedde dagen då vi åkte till venice beach!

minne #1: skulle parkera bilen på en köpeparkering och hade precis fått i mig en iskaffe, så var liksom PÅ G när jag skulle hälsa på parkeringsbiträdet. hon blev sprudlande glad när jag frågade hur hennes dag varit, och då blev jag glad. för att hon blev glad. gladcirkel!

PS. kommer ni ihåg tiden då # inte betydde nummer, inte hashtag? blev glad när jag tänkte på det nu. det känns som att jag är gammal i gemet.

IMG_7268+
minne #2: vi skulle egentligen bara traska ner till stranden, men när vi upptäckte att det fanns ett öppet wifi vid skejtparken tog det oss 90 minuter (!!!) att gå en sträcka på 200 meter. wifi är ju en utomlandspokémonjägares motsvarighet på öppen bar hos grabbarna grus för paradise hotel-deltagare.

IMG_7647+

minne #3: kände mig fierce.

IMG_7704+

minne #4: åt denna FANTASTISKA skapelse till lunch. vad ni skådar på bilden är en grillad majskolv, insmord i majonnäs och därefter DRÄNKT i parmesan. på toppen: knaprig prosciutto, chili och några blad av varierande karaktär.

amandaisabel

minne #5: att fuldansa med api har gjort varje semesterdag världsbra. jag kan inte minnas en semester där jag haft så mycket roligt med en person jag på förhand inte kände, men den här tjejen är magnifik!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.